Mini Pumpkin Spice Cakes with Orange Glaze

Mini Pumpkin Spice Cakes with Orange Glaze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Mini Pumpkin Spice Cakes z pomarańczową glazurą. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 952 kalorie. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz wodę, olej, przyprawy ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pumpkin Butter tea Cakes with Orange Glaze, Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, oraz Mini ciastka z oliwą z oliwek z cytrynową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Olej i mąka 8 mini patelni bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Połączyć ciasto mix, woda, olej, i jajka w dużej misce. Beat przez 2 minuty, lub do dobrze wymieszane. Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Piec przez 20 minut, lub do wykałaczki włożonej w pobliżu środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić ciasta w patelniach na regałach chłodzących przez 15 minut. Odwróć ciasta na stojak z drutu i całkowicie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
Krem rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu, aż tylko gotować; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać białe kęsy i mieszać do rozpuszczenia i wygładzenia. Mieszać barwniki spożywcze, 1 kropla na raz, aż pożądany kolor zostanie osiągnięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
3
Mżawka glazury nad ciastami. Przechowywać w lodówce ciasta przez 10 minut, lub do glazury jest jędrna. Przykryć i zarezerwować wszelkie pozostałe glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1
Umieścić marcepan w średniej misce. Używając rękawic lateksowych, zagniataj barwnik spożywczy, 1 kroplę na raz, w marcepan, aż do uzyskania pożądanego koloru. Podziel marcepan na 2 równe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
MarcepanMarcepan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Zwiń 1 kawałek marcepanu na 12-calową kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
3
Pokroić kłódkę w poprzek na 8 równych kawałków; odstawić do użycia jako łodygi. Spłaszczyć pozostały kawałek marcepanu, a następnie umieścić między 2 arkuszami folii. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj marcepan do grubości 1/4 cala. Za pomocą foremki do ciastek w kształcie liścia lub małego ostrego noża wytnij 24 liście. Udekoruj ciasta łodygami i liśćmi marcepanu. Podgrzać zastrzeżone glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I Niebieskim
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Podawać ciasta, przechodząc glazury obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn