Mini Pumpkin Spice Cakes with Orange Glaze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Mini Pumpkin Spice Cakes z pomarańczową glazurą. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 952 kalorie. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz wodę, olej, przyprawy ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pumpkin Butter tea Cakes with Orange Glaze, Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, oraz Mini ciastka z oliwą z oliwek z cytrynową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Olej i mąka 8 mini patelni bundt.
Połączyć ciasto mix, woda, olej, i jajka w dużej misce. Beat przez 2 minuty, lub do dobrze wymieszane. Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie.
Piec przez 20 minut, lub do wykałaczki włożonej w pobliżu środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić ciasta w patelniach na regałach chłodzących przez 15 minut. Odwróć ciasta na stojak z drutu i całkowicie ostudź.
Krem rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu, aż tylko gotować; zdjąć z ognia.
Dodać białe kęsy i mieszać do rozpuszczenia i wygładzenia. Mieszać barwniki spożywcze, 1 kropla na raz, aż pożądany kolor zostanie osiągnięty.
Mżawka glazury nad ciastami. Przechowywać w lodówce ciasta przez 10 minut, lub do glazury jest jędrna. Przykryć i zarezerwować wszelkie pozostałe glazury.
Umieścić marcepan w średniej misce. Używając rękawic lateksowych, zagniataj barwnik spożywczy, 1 kroplę na raz, w marcepan, aż do uzyskania pożądanego koloru. Podziel marcepan na 2 równe części.
Zwiń 1 kawałek marcepanu na 12-calową kłodę.
Pokroić kłódkę w poprzek na 8 równych kawałków; odstawić do użycia jako łodygi. Spłaszczyć pozostały kawałek marcepanu, a następnie umieścić między 2 arkuszami folii. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj marcepan do grubości 1/4 cala. Za pomocą foremki do ciastek w kształcie liścia lub małego ostrego noża wytnij 24 liście. Udekoruj ciasta łodygami i liśćmi marcepanu. Podgrzać zastrzeżone glazury.
Podawać ciasta, przechodząc glazury obok.