Mini Pumpkin Spice Cakes with Orange Glaze

Mini Pumpkin Spice Cakes with Orange Glaze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Mini Pumpkin Spice Cakes z pomarańczową glazurą. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 952 kalorie. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz wodę, olej, przyprawy ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pumpkin Butter tea Cakes with Orange Glaze, Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, oraz Mini ciastka z oliwą z oliwek z cytrynową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Olej i mąka 8 mini patelni bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Połączyć ciasto mix, woda, olej, i jajka w dużej misce. Beat przez 2 minuty, lub do dobrze wymieszane. Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec przez 20 minut, lub do wykałaczki włożonej w pobliżu środka ciasta wychodzi czysty. Schłodzić ciasta w patelniach na regałach chłodzących przez 15 minut. Odwróć ciasta na stojak z drutu i całkowicie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Krem rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu, aż tylko gotować; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać białe kęsy i mieszać do rozpuszczenia i wygładzenia. Mieszać barwniki spożywcze, 1 kropla na raz, aż pożądany kolor zostanie osiągnięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
3
Mżawka glazury nad ciastami. Przechowywać w lodówce ciasta przez 10 minut, lub do glazury jest jędrna. Przykryć i zarezerwować wszelkie pozostałe glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1
Umieścić marcepan w średniej misce. Używając rękawic lateksowych, zagniataj barwnik spożywczy, 1 kroplę na raz, w marcepan, aż do uzyskania pożądanego koloru. Podziel marcepan na 2 równe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
MarcepanMarcepan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zwiń 1 kawałek marcepanu na 12-calową kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Pokroić kłódkę w poprzek na 8 równych kawałków; odstawić do użycia jako łodygi. Spłaszczyć pozostały kawałek marcepanu, a następnie umieścić między 2 arkuszami folii. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj marcepan do grubości 1/4 cala. Za pomocą foremki do ciastek w kształcie liścia lub małego ostrego noża wytnij 24 liście. Udekoruj ciasta łodygami i liśćmi marcepanu. Podgrzać zastrzeżone glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Podawać ciasta, przechodząc glazury obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn