Mini Pizza Śródziemnomorska
Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić Mini śródziemnomorską pizzę w domu. Ten hor d ' oeuvre ma 105 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 92 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jeśli masz pod ręką cebulę, pieczywo pita, ser feta i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 19 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Mini Pizze Śródziemnomorskie, Śródziemnomorskie Mini Frittatas, oraz Śródziemnomorska Pieczona Mini Frittata.
Instrukcje
Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania gotuj wołowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu przez 5-6 minut lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodać sos pomidorowy i rozmaryn; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 6-9 minut lub do zgęstnienia.
Połóż połówki pita, pokrojoną stroną do góry, na blasze do pieczenia. Na wierzch z mieszanką mięsną, pomidorem, szpinakiem i oliwkami.
Piec w temperaturze 400° przez 4-6 minut lub do stopienia serów.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Raventos i Blanc de La Finca Brut. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.