Mini-Chip Cocoa Pancakes wymagają około 30 minut od początku do końca. Za 98 centów za porcję otrzymujesz śniadanie dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka , 29 g tłuszczu i łącznie 588 kalorii . Jest ono dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt waniliowy, półsłodkie chipsy czekoladowe, masło i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 46% . Podobne przepisy to Cocoa Protein Pancakes , Cocoa Chiffon Cake i DAIRY-FREE COCOA PUPCAKES WITH PEANUT BUTTER FILLING, MARSHMALLOW FROSTING .
Instrukcje
1
W dużej misce ubij pierwsze pięć składników. W innej misce ubij jajka, mleko, masło i wanilię, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
(oderwany Od łodygi)
Takie Jak M&m's
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodaj do mieszanki mąki; mieszaj tylko do zwilżenia. Wymieszaj z kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Owies (szybki Lub Zwykły)
3
Posmaruj patelnię sprayem do smażenia i rozgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Wlej ciasto w ilości 1/4 szklanki na patelnię. Smaż, aż na górze zaczną pękać bąbelki. Obróć; smaż, aż druga strona lekko się zrumieni. Jeśli chcesz, oprósz cukrem pudrem i podawaj z bitą śmietaną.