Mini Muffiny Imbirowe
Mini muffinki imbirowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 36 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z Cookie Madness ma 12 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki, maślanki, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wegańskie Mini-Chocolate Chip Mini-Muffiny, Ciastka Imbirowe Mini, oraz Mini Placki Z Gruszką Imbirową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj 36-otworową patelnię mini muffin sprayem do gotowania. Większość patelni ma 24 otwory, więc możesz najpierw upiec 24, a następnie piec 12 później lub spryskać dwie patelnie.
Wymieszać mąkę, imbir i gałkę muszkatołową razem i ustawić aside.In miskę do miksowania, ubić masło, sól i cukier aż do uzyskania kremowej konsystencji. Beat in the vanilla, then beat in the eggs.In płynna miarka, wymieszać melasę, wodę i maślankę. Teraz dodaj sodę oczyszczoną i dobrze wymieszaj-płynna mieszanina powinna się trochę spienić i rozjaśnić, gdy soda oczyszczona reaguje. To może zająć minutę lub dwie.Za pomocą ciężkiej łopatki lub łyżki do mieszania, dodaj mieszankę mąki i mieszaninę mleka do ciasta na przemian, mieszając, aż do wymieszania.
Wlać lub łyżką ciasto do kubków muffin (powinno być trochę ponad połowę pełny) i piec w 375 F przez 8 do 10 minut lub aż muffiny są ustawione i wykałaczka wkładana wychodzi czysty.