Mini Klopsiki
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Mini klopsiki może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz białka jaj, staromodny owies, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 10 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mini Klopsiki, Mini Klopsiki, oraz Mini Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub folią aluminiową.
Delikatnie połączyć wieprzowinę i indyka ręcznie w dużej misce. Wymieszać razem owies, 2 łyżki ketchupu, 1/2 łyżki musztardy, sos sojowy, oregano, białka, cebula, 1/2 łyżeczki soli i 1 łyżeczka pieprzu w małej misce, aż połączone.
Dodać mieszaninę owsa do mieszaniny mięsa i połączyć ręcznie, aż tylko włączone.
Uformuj mieszaninę klopsów na 4 małe bochenki w kształcie piłki nożnej, o długości około 4 cali i grubości 1 1/2 cala i umieść na przygotowanej patelni. Wymieszać razem pozostałe 2 łyżki ketchupu i 1/2 łyżki musztardy w małej misce.
Posmaruj trochę mieszanki keczupu na każdym klopsie.
Piec do całkowitego ugotowania, o 20 protokół.
W razie potrzeby udekoruj świeżym oregano i podawaj.