Mini hamburgery jagnięce z salsą Mango
Przepis Mini hamburgery jagnięce z Salsan Mango jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 67 centów za porcję. Mieszanka mielonej jagnięciny, mielonej kolendry, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Hamburgery Jagnięce W Mini Pitach Z Tzatziki, Mini Greckie Hamburgery Z Jagnięciną, oraz Lulu ' s Mini Lamb Burgers.
Instrukcje
Umieść 3/4 szklanki salsy w blenderze lub mini-robocie kuchennym i zmiksuj na gładką masę.Używając rąk, delikatnie połączyć ½ szklanki salsy, przypraw i jagnięciny w dużej misce. Uważaj, aby nie przepracować mięsa. Kształt mieszaniny mięsa na 16 pasztecików o 2 ¼ cali średnicy i ½ cala grubości. Przechowywać w lodówce paszteciki, pokryte, o 1 godzinę.Za pomocą 2-calowego foremki do ciastek lub podobnej wielkości kieliszka Wytnij Brioche lub angielskie plastry chleba muffin na 16 dysków. Zachowaj resztki do innego użytku.Grilluj paszteciki na średnim ogniu, około 3 minut na stronę dla średnio rzadkich (jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, będziesz wiedział, że węgle są gotowe, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad węglami przez zaledwie 3 lub 4 sekundy).Toast po obu stronach dysków brioche aż lekko rumiane.
Podawać mini-hamburgery, open-faced na szczycie płyty brioche, zwieńczona małym dollop pozostałej salsy i udekorować świeżym oregano (opcjonalnie).