Mini ciasto pasterskie

Mini Shepherd ' s Pie może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wiele osób robiło ten przepis, a 185 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście rozmarynu, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Mini ciasto pasterskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Spryskaj patelnię muffin 12-count sprayem do gotowania. Formuj herbatniki do kształtu każdej filiżanki muffinki. Par-piec ciastka przez 6 do 8 minut, aż światło złoty.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mieloną wołowinę i brąz. Wymieszaj cebulę, sól, pieprz i czosnek i pozwól gotować razem przez kilka minut.
Wymieszać mąkę z mieszanką mięsną i mieszać do uzyskania konsystencji pasty.
Dodać bulion wołowy do patelni i wymieszać z warzywami i ziołami, przez ostatnie kilka minut, aż do połączenia.
Rozgrzać puree ziemniaczane w kuchence mikrofalowej przez 5 do 6 minut. Wymieszaj granulowany czosnek i cebulę w proszku.
Łyżka równych ilości (około 2 łyżki stołowe) ciepłych ziemniaków na dnie każdego pieczonego biszkoptu. Następnie polać równą ilością mieszanki wołowej (około 2 łyżki stołowe). Wreszcie top z równych ilości Cheddar. Powrót do piekarnika i piec przez 12 do 15 minut, aż ser topi się i rumiane.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia lekko przed popping poszczególne ciasta z nożem.