Mini Chleb Z Cukinią
Mini Chleb z cukinią to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 29 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, mielony cynamon, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Idealny Prezent Dla Nauczyciela: Cynamon Cukinia Chleb Mini-Bochenki, Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), oraz Cukinia-Figowe Mini Torty.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon i sodę oczyszczoną. W małej misce ubić jajka, cukinię, cukier, olej, melasę i wanilię. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złóż orzechy.
Przenieść do dwóch nasmarowanych i posypanych mąką 5-calowych. x 3-3 / 4-po. x 2-po. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 350° przez 38-42 minuty lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu.