Mini-burgery z serem Kobe Bleu z cebulą Cipollini w redukcji balsamicznej

Mini-burgery z serem Kobe Bleu z cebulą Cipollini w redukcji balsamicznej
Mini-burgery z serem Kobe Bleu z cebulą Cipollini w redukcji balsamicznej trwają z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 4 porcje z 791 kalorii, 43g białka, oraz 35g tłuszczu każdy. Za $5.68 za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, przypraw irvine smokey rotisserie przyprawa, cebula cipollini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To działa dobrze jako drogie hor d ' oeuvre. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżką wynik 59%, to danie jest solidne. Pizza z kozim serem z karmelizowaną cebulą, zieleniną dla dzieci i redukcją balsamiczną, Cebula Cipollini Glazurowana Balsamicznie, oraz Balsamiczna Pieczona Cebula Cipollini są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Aby łatwo obrać cebulę cipollini, blanszuj ją przez 2 minuty w około 2 szklankach wrzącej wody. Zsuń skórki i usuń korzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CipolliniCebula Cipollini
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na średniej patelni do smażenia na średnim ogniu i smaż cebulę cipollini, aż zaczną mięknąć i staną się przezroczyste. Zdeglasuj patelnię octem balsamicznym i zmniejsz, aż płyn prawie zniknie. Odłóż na chwilę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Cebula CipolliniCebula Cipollini
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Grill ciepła. W misce wymieszać jajko, przyprawę z rożna Smokey i cebulę i dodać wołowinę, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Dodaj pokruszony ser bleu i wymieszaj na tyle, aby równomiernie rozprowadzić bez zbytniego rozbijania sera. Uformuj 8 małych placków po około 2 uncje każdy. Grilluj z obu stron, przełóż na bułki ziemniaczane (które można bardzo krótko wstępnie przypiekać ściętą stroną do dołu na grillu, jeśli chcesz) i udekoruj każdą 3 cebulami cipollini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CipolliniCebula Cipollini
Rolada ZiemniaczanaRolada Ziemniaczana
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy Na Mini burgera. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 400 dolarów.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn