Mini Burgery
Mini burgery mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, cheddar, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Mini Hamburgery Jagnięce W Mini Pitach Z Tzatziki, Mini Hot Dog " Burgery, oraz Hamburgery Mini Man.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem; odstawić.
W dużej misce, wymieszać wołowinę, ketchup, musztarda, sól, i pieprz. Uformuj mieszaninę na 8 pasztecików o równej wielkości. Na dużej patelni, na średnim ogniu, brązowe paszteciki przez 1 do 2 protokół.
Na lekko posmarowanej mąką powierzchni rozłóż ciasto i rozwałkuj.
Ciasto pokroić wzdłuż na 4 równe paski, następnie pokroić paski w 1/2 w poprzek.
Umieścić 1 patty na każdym pasku i top z serem. Złóż ciasto wokół hamburgery i szczypta krawędzie razem do uszczelnienia, formowanie, aby pasowały wokół pasztecików.
Posmaruj wierzchy ciastek mieszanką jajeczną.
Umieść mini hamburgery na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec przez 12 do 15 minut lub aż nadmuchane i złoty.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.