Mini Angel Food Cakes z polewą piankową
Mini Angel Food Cakes z polewą Marshmallow może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, śmietana Tatar, woda kokosowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Angel Food Z Polewą Marshmallow, Pink Lemonade Angel Food babeczki z lukrem Marshmallow, oraz Mini Angel Food Cakes for Two.
Instrukcje
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wymieszać ciasto z wodą kokosową. Wypełnij 2 (6-count) mini angel food can patelnie w połowie ciasta.
Piec, aż dmuchane, złoty brąz, i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, 12 do 15 protokół. Odwróć patelnie na stojaki chłodzące z drutu i całkowicie ostudź przed wyjęciem z patelni.
Do lukier: przynieść 2 szklanki wody na wolnym ogniu w średnim rondlu.
W dużej szklanej misce, która zmieści się na rondlu, połączyć 1/4 szklanki wody, cukier, syrop kukurydziany, śmietana Tatar, i białka jaj.
Umieść na rondlu i ubijaj przez 7 minut za pomocą elektrycznego miksera ręcznego. Lukier będzie gładka, błyszcząca i tworzą szczyty, gdy mikser jest podnoszony z miski.
Zdjąć z ognia i powoli ubić w kremie marshmallow.
Każde ciasto polać lukrem i posypać wierzch płatkami kokosowymi.