Mini Angel Food Cakes z polewą piankową

Mini Angel Food Cakes z polewą piankową
Mini Angel Food Cakes z polewą Marshmallow może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, śmietana Tatar, woda kokosowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Angel Food Z Polewą Marshmallow, Pink Lemonade Angel Food babeczki z lukrem Marshmallow, oraz Mini Angel Food Cakes for Two.

Instrukcje

1
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać ciasto z wodą kokosową. Wypełnij 2 (6-count) mini angel food can patelnie w połowie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda KokosowaWoda Kokosowa
Ciasto MixCiasto Mix
3
Piec, aż dmuchane, złoty brąz, i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, 12 do 15 protokół. Odwróć patelnie na stojaki chłodzące z drutu i całkowicie ostudź przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Do lukier: przynieść 2 szklanki wody na wolnym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
W dużej szklanej misce, która zmieści się na rondlu, połączyć 1/4 szklanki wody, cukier, syrop kukurydziany, śmietana Tatar, i białka jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść na rondlu i ubijaj przez 7 minut za pomocą elektrycznego miksera ręcznego. Lukier będzie gładka, błyszcząca i tworzą szczyty, gdy mikser jest podnoszony z miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
GarnekGarnek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Zdjąć z ognia i powoli ubić w kremie marshmallow.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
8
Każde ciasto polać lukrem i posypać wierzch płatkami kokosowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
LukierLukier
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn