Minestrone z włoską kiełbasą może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Ten przepis serwuje 11 i kosztuje 1,2 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 15g tłuszczu i w sumie 257 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, bazylii, muszli makaronu i cukinii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 1 godzina i 25 minut. Z łyżką wynik 45%, to danie jest solidne. Włoska Kiełbasa Minestrone, Minestrone Z Włoską Kiełbasą, oraz Minestrone z włoską kiełbasą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku gotuj kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj marchewkę, seler i por; gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj cukinię, fasolkę szparagową i czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Pomarańcza, Skórka
3
Dodaj bulion, pomidory, kapustę, bazylię, oregano i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Na 1 Ananasa
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetny wybór dla Minestrone. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zmienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami i pikantnymi daniami z makaronu. Idealny do pieczeni, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo