Minestrone z Pesto: Minestrone con Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1078 kalorii, 26g białka, oraz 68 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka liguryjskiej oliwy z oliwek, soli morskiej, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Spróbuj Pesto Minestrone, Tortellini & pesto minestrone, oraz pesto bazyliowe minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby pesto: w dużej kamiennej zaprawie, umieść orzeszki piniowe, bazylią, czosnkiem i solą, i zmiel tłuczkiem do wklejenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
2
Mżawka w oliwie z oliwek, bicie drewnianą łyżką. Można to również zrobić w robocie kuchennym. Przechowywać w słoikach, posypanych oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1
Fasolę borlotti i Cannelloni moczyć osobno przez noc i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cannelloni
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
W dużym garnku do zupy umieść oba rodzaje fasoli, cebulę, cukinię, pomidory, seler, ziemniaki, por i oliwę z oliwek, i przykryj 1 cala zimną wodą. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka około 1 godziny do 1 godziny i 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać makaron, i włączyć ogień do wysokiej. Makaron gotować na wrzenia, aż al dente. Podzielić zupę między 4 miseczki i góry każdej misce minestrone z odrobiną pesto unoszące się na górze.