Minestrone z czarnookim groszkiem i fasolą
Minestrone z black-Eyed peas i fasola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 857 kalorii, 31g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pancetta, ząbki czosnku, gałązki tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Black Eyed Peas And Green Beans, oraz Black-Eyed Peas z zieloną fasolką i czerwoną papryką.
Składniki Porcje:
118 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe rozdrobniona bazylia 1 całość do nabijania szynki 237 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe suszony Black-Eyed peas 45 Przykryć i dusić na małym ogniu, aż Black-Eyed peas będą miękkie, o minutach 1 porcja startego parmezanu Oliwa ciepła na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu. Dodaj penne na patelni w jednej warstwie 425 papryka habanero fasola czerwona, osuszona 411 papryka habanero Dodaj pokrojone w kostkę pomidory i gotuj jeszcze 5 minut 2 (mequite, hikora lub olcha) żeberka selera cienko pokrojone 57 papryka habanero Podczas gdy zupa gotuje się na wolnym ogniu, gotuj makaron penne we wrzącej wodzie, aż do al dente. Odcedzić i schłodzić pod bieżącą wodą, a następnie pokroić penne w poprzek na 1/4-calowe pierścienie 3 trochę posiekanej cukinii Zupę pokroić w miseczki i posypać startym parmezanem. Enjoy 13 To jest tydzień # mojego 2011 gotowania wyzwanie! Kliknij tutaj, aby wyświetlić wszystkie przepisy z tego wyzwania. Wszystkie przepisy stworzone na to wyzwanie pochodzą z Food & Wine Annual Cookbook 2010 3 trochę posiekanej cukinii Doprowadzić do wrzenia 1 -2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia Czasami uderza mnie to, jak artystyczne jest jedzenie. Być może dlatego tak lubię blogowanie o jedzeniu i fotografowanie jedzenia 4 ząbki czosnku, cienko pokrojone 1 por, białe i delikatne zielone części cienko pokrojone (ciemnozielony wierzch zarezerwować na później) 3 trochę posiekanej cukinii Zabezpieczyć por sznurkiem kuchennym i dodać do garnka 1 łyżka czerwony ocet winny Zacznij od podgrzania 2 łyżek oliwy z oliwek w garnku do zupy 1 łyżka czerwony ocet winny cebula drobno posiekana 57 papryka habanero pancetta, drobno pokrojona w kostkę 3 gałązki pietruszki 3 trochę posiekanej cukinii Pierścienie Penne 10 Gotować na umiarkowanym ogniu, aż warzywa zmiękną, minut 3 trochę posiekanej cukinii Sól i pieprz 227 papryka habanero Dodać grubo rozdrobnioną Savoy lub inną zieloną kapustę i gotować, aż lekko zwiędnie, 1 minutę 3 gałązki tymianku 2 Średnia żółta cebula, posiekana tabliczki mlecznej czekolady bez orzechów 3 trochę posiekanej cukinii Kliknij tutaj, aby wydrukować przepis 5 Gotować, obracając raz, aż złoty, o minutach. Osusz pierścienie penne na ręcznikach papierowych 3 trochę posiekanej cukinii Ważne i pyszne rzeczy! Przynajmniej mam swoje priorytety. 3 trochę posiekanej cukinii A ta piękna twarz była na drugim końcu 3 trochę posiekanej cukinii To była scena na jednym końcu kuchni ostatniego niedzielnego popołudnia 3 trochę posiekanej cukinii A to była scena w salonie 3 trochę posiekanej cukinii I pomyśleć, że dawno, dawno temu, ja też spędzałam weekendy wyskakując z samolotów. Ahh, those were the days 3 trochę posiekanej cukinii A ja zajmę się sceną w domu. Wiesz, ignorując pranie i brudne toalety, opiekując się moimi chłopcami i gotując