Minestron z zielonej fasoli
Green bean minestrone jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 18g białka, oraz 25 g tłuszczu. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kapustę wiosenną, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zielony Minestron, Zielony Minestron, oraz Zielone Warzywa Minestrone.
Instrukcje
Podsmaż cebulę, czosnek, marchewkę i seler w oliwie z oliwek w dużym rondlu do miękkości, ale nie rumiane. Wyjąć i odstawić na bok. Smażyć pancettę, jeśli używasz, nie musisz dodawać więcej oleju, ale utrzymuj ciepło na niskim poziomie, aż zacznie wydzielać tłuszcz. Smażyć, aż rumiane, ale nie zbyt chrupiące. Przełożyć na sito i odcedzić nadmiar tłuszczu.
Umieścić mieszaninę marchew z powrotem do patelni z pancetta i dodać liść laurowy, dużo przypraw i czas. Doprowadzić do duszenia, dodać makaron i gotować przez 5 min.
Wierzch i ogon fasoli zielonej i biegacza, pokroić na długości, które łatwo zmieści się na łyżce i dodać do garnka z bób. Gotować przez 3 min, następnie dodać kapustę. Doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu i gotować przez 2 min. Łyżka pesto na szczycie zupy tuż przed podaniem i podawać z chlebem.