Milwaukee Sweet-Tart Supper
Milwaukee sweet-Tart Supper is a bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 348 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kminek, kiszoną kapustę, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłka granny smith można śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Milwaukee Dogs, Kotlety Wieprzowe Milwaukee, oraz Kolacja słodko-kwaśna.
Instrukcje
Połowę kiełbasy umieść w kuchence elektrycznej; top z kiszoną kapustą, pozostałą kiełbasą, plastrami jabłka i krążkami cebuli.
Wlać bulion na mieszaninę i posypać kminkiem. Przykryć pokrywką i gotować na dużym ogniu przez 4 godziny lub aż jabłka i cebula będą miękkie.
Ziemniaki umieścić w rondlu; przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować 20 minut lub do miękkości; odcedzić.
Ułóż mieszankę kiełbas i ziemniaków na poszczególnych talerzach i posyp serem mieszankę kiełbas.