Mile-High Mud Pie
Przepis Mile-High Mud Pie może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 2 godziny i 30 minut. Ten przepis służy 30. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 124 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, czekoladowe ciasteczka waflowe, polewę z lodami krówkowymi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Mile High Spaghetti Pie, Mile-High Apple Pie, oraz Mile High Key Lime Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać 1-1 / 2 szklanki okruchów i margaryny, aż dobrze wymieszane; naciśnij mocno na dolnej i górnej stronie 9-calowy talerz ciasto.
Lody czekoladowe rozłożyć na przygotowaną skórkę.
Posypać 1/3 szklanki pozostałych okruchów; skropić polewą. Top z lodami kawowymi. Zamrażać 2 godziny lub do firmy.
Posypać pozostałymi okruchami.
Odstawić w temperaturze pokojowej 10 minut przed pokrojeniem na 12 plastrów, aby służyć. Top z bitą polewą tuż przed podaniem. Resztki ciasta przechowuj w zamrażarce.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Piwnice stepowe suche Riesling z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Piwnice Stepowe Suche Riesling]()
Piwnice Stepowe Suche Riesling
Aromaty zielonego jabłka, limonki, gruszki i kremu waniliowego prowadzą do delikatnego odczucia w ustach z nutami mineralnymi, jabłkiem, skórką cytrynową i rześką kwasowością.