Migdały Prażone Z Rozmarynem

Migdały Prażone Z Rozmarynem
Migdały prażone z rozmarynem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 110 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku chile, sól koszerna, szczypta mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Migdały Prażone Z Rozmarynem, Świeże Rozmaryn Prażone Migdały, oraz Prażone migdały z rozmarynem i solą wędzoną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz wszystkie składniki w średniej misce; wrzucić do herbu. Ułóż mieszankę orzechów w jednej warstwie na blasze wyłożonej folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Piec w 325 przez 20 minut lub do lekko tosty. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn