Migdałowo-Malinowe Batony Bezowe

Migdałowo-Malinowe Batony Bezowe
Migdałowo-malinowe batony bezowe to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka ekstraktu migdałowego, pasty migdałowej, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Migdałowo-Malinowe Batony Bezowe, Babeczki migdałowe z malinową glazurą, Szwajcarską bezą i układanymi ciastkami migdałowymi, oraz Beza migdałowa z sorbetem malinowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia a patelnia do pieczenia 9x13 cali z natłuszczoną folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Aby skorupa: w dużej misce, wymieszać masło, pasta migdałowa, i brązowy cukier, aż będzie gładka. Ubić w jednym jajku i ekstrakt z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać z mąką i wymieszać do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Piec 20 do 25 minut, lub do złotego. Lekko ostudzić i rozprowadzić konfitury malinowe na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej szklanej lub metalowej misce ubijaj białka, aż utworzą miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w 1/2 szklanki cukru, aż szczyty staną się sztywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozłóż bezę na dżemie i posyp kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
7
Piec 15 do 20 minut, lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ostudzić na stojakach z drutu. Wyciągnij folię z patelni i pokrój pręty ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn