Migdałowo-Malinowe Batony Bezowe
Migdałowo-malinowe batony bezowe to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka ekstraktu migdałowego, pasty migdałowej, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Migdałowo-Malinowe Batony Bezowe, Babeczki migdałowe z malinową glazurą, Szwajcarską bezą i układanymi ciastkami migdałowymi, oraz Beza migdałowa z sorbetem malinowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia a patelnia do pieczenia 9x13 cali z natłuszczoną folią aluminiową.
Aby skorupa: w dużej misce, wymieszać masło, pasta migdałowa, i brązowy cukier, aż będzie gładka. Ubić w jednym jajku i ekstrakt z migdałów.
Wymieszać z mąką i wymieszać do dobrze wymieszanego.
Piec 20 do 25 minut, lub do złotego. Lekko ostudzić i rozprowadzić konfitury malinowe na skórce.
W dużej szklanej lub metalowej misce ubijaj białka, aż utworzą miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w 1/2 szklanki cukru, aż szczyty staną się sztywne.
Rozłóż bezę na dżemie i posyp kokosem.
Piec 15 do 20 minut, lub do firmy.
Ostudzić na stojakach z drutu. Wyciągnij folię z patelni i pokrój pręty ostrym nożem.