Migdałowe Petits Fours
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj migdałowych Petits Fours. Ten przepis daje 30 porcji z 297 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz cukier, wodę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Migdałowe Petits Fours, Wiosenny Prysznic Migdałowy Petits Fours, oraz Petits Fours podobnych receptur.
Instrukcje
Linia a 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia z pergaminem; pokryj papier sprayem do gotowania i odłóż na bok.
W dużej misce, śmietana pasta migdałowa, masło i cukier, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Ubić w mące.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 325° przez 12-15 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć.
Rozłóż dżem na jednej połowie; wierzch z pozostałą połową.
Pokroić w różne 1-1 / 2-in. kształty.
W dużym rondlu połączyć cukier, wodę i krem z kamienia nazębnego. Gotować na średnim ogniu, bez mieszania, aż termometr cukierkowy odczyta 226°.
Zdjąć z ognia; ostudzić w temperaturze pokojowej do 100°. Mieszać w ekstraktach. Używając przenośnego miksera, ubijaj cukier cukierniczy, aż będzie gładki. Odcień glazury z barwnikiem spożywczym.
Delikatnie zanurzyć petits czwórki, jeden na raz, w ciepłej glazury.
Wyjąć widelcem; pozostawić nadmiar szkliwa do kapania. (Jeśli glazura staje się zbyt gruba, mieszaj w 1 łyżeczce gorącej wody na raz do rozcieńczenia.)
Umieść małe czwórki na stojakach drucianych na woskowanym papierze; pozostaw do całkowitego wyschnięcia.