Migdałowe Petits Fours

Migdałowe Petits Fours
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj migdałowych Petits Fours. Ten przepis daje 30 porcji z 297 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz cukier, wodę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Migdałowe Petits Fours, Wiosenny Prysznic Migdałowy Petits Fours, oraz Petits Fours podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia a 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia z pergaminem; pokryj papier sprayem do gotowania i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
W dużej misce, śmietana pasta migdałowa, masło i cukier, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Ubić w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec w temperaturze 325° przez 12-15 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Ciasto pokroić na pół.
7
Rozłóż dżem na jednej połowie; wierzch z pozostałą połową.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
8
Pokroić w różne 1-1 / 2-in. kształty.
9
W dużym rondlu połączyć cukier, wodę i krem z kamienia nazębnego. Gotować na średnim ogniu, bez mieszania, aż termometr cukierkowy odczyta 226°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Zdjąć z ognia; ostudzić w temperaturze pokojowej do 100°. Mieszać w ekstraktach. Używając przenośnego miksera, ubijaj cukier cukierniczy, aż będzie gładki. Odcień glazury z barwnikiem spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Delikatnie zanurzyć petits czwórki, jeden na raz, w ciepłej glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
12
Wyjąć widelcem; pozostawić nadmiar szkliwa do kapania. (Jeśli glazura staje się zbyt gruba, mieszaj w 1 łyżeczce gorącej wody na raz do rozcieńczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
13
Umieść małe czwórki na stojakach drucianych na woskowanym papierze; pozostaw do całkowitego wyschnięcia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn