Migdałowe Cytrusowe Biscotti
Almond Citrus Biscotti może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 138 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grubo zmielonych migdałów, skórki cytryny, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 13%. Podobne przepisy to Czekolada Cytrusowe Biscotti, Cake Mix Citrus Biscotti, oraz Migdałowe Biscotti.
Instrukcje
W misce, masło śmietankowe i cukier.
Dodaj 3 jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym. Ubić w skórce cytrynowej, skórce pomarańczowej i wanilii.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; stopniowo dodawać do śmietany. Podzielić ciasto na cztery porcje; kształtować każdą w 8-in. x 2-po. prostokąt na blachach do pieczenia.
W małej misce lekko ubić Pozostałe jajko; równomiernie wymieszać ciasto.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do lekko rumiane. Ostudzić przez 5 minut.
Przenieś do deski do krojenia; pokrój ukośnie ząbkowanym nożem na 3/4 cala. plastry.
Umieść ściętą stronę w dół na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec przez 12-14 minut lub do złotego koloru, obracając raz. Fajne na stelażach z drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 63 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione
To właśnie Winnica Il Poggio, w 1962 r., zwiastowała początek podróży Castello di Monsanto w produkcji wina, z pierwszymi zbiorami pod przewodnictwem ojca założyciela Fabrizio Bianchi. Il Poggio jest do dziś najbardziej znaną butelką firmy, pierwszą Chianti Classico, która nosi nazwę konkretnej winnicy, która ją produkuje. Białe winogrona zostały usunięte z receptury w 1968 roku. Il Poggio jest źródłem - dzięki massal selection-wszystkich roślin Sangiovese, Colorino i Canaiolo w innych winnicach firmy. Wyprodukowano ponad 100 000 butelek, z których wszystkie spędzają czas na starzeniu się w zabytkowej piwnicy zamku, ilustrując oszałamiającą zdolność starzenia się wina.