Migdałowe Ciasteczka Imbirowe
Migdałowe ciasteczka imbirowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 42. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ekstraktu migdałowego, sól, skrócenie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Imbirowo-Migdałowe, Ciasteczka Czekoladowo-Imbirowe Migdałowe, oraz Ciasteczka Kruche Imbirowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, krem skrócenie, brązowy cukier i 1/2 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajku i wyodrębnić.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Wymieszać z imbirem.
Zawijamy w pozostałym cukrze.
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia. Spłaszczyć dnem szklanki. Wciśnij plasterek migdałów do środka każdego ciastka.
Piec w temperaturze 350° przez 9-11 minut lub do momentu, gdy brzegi będą lekko rumiane. Schłodzić przez 2 minuty przed wyjęciem do stojaków Z Drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.