Migdałowe Ciasteczka Bezowe
Migdałowe ciasteczka bezowe to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Ten deser ma 63 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, skórkę z cytryny, zmielone migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasteczka Kakaowo-Migdałowe Bezowe, Ciasteczka bezowe z ciemnej czekolady migdałowe (GF), oraz Babeczki migdałowe z malinową glazurą, Szwajcarską bezą i układanymi ciastkami migdałowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj i lekko mącz arkusze ciastek.
W dużej misce ubijamy białka do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo posypać cukrem i zachować ubijanie, aż białka mogą utrzymać sztywny szczyt, zajmie to około 5 minut. Odstawić około 1/2 szklanki białek.
Dodaj skórkę cytrynową i cynamon do reszty bezy i złóż migdały, aż wszystko będzie równomiernie wymieszane.
Wrzucić kopce łyżkami na przygotowane blachy do pieczenia. Do każdego ciastka dolej mniejszą porcją bezy reserved.
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż się zarumienią.
Usuń ciasteczka z blach do ostygnięcia na stojakach z drutu.