Migdałowa "Feta" z olejem ziołowym
Migdałowa "Feta" z olejem ziołowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 193 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz blanszowane migdały, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, Ziołowo-grillowane szaszłyki z krewetek z cytrynowo-ziołową fetą, oraz Dip Feta & Zioła dla podobnych receptur.
Instrukcje
Migdały opłukać w zimnej wodzie.
Miejsce w dużej misce; dodać wodę do pokrycia przez 3 w. Przykryć i odstawić na noc.
Odcedzić i spłukać migdały, wyrzucając płyn.
Przenieść do robota kuchennego.
Dodaj 1/2 szklanki wody, sok z cytryny, 3 łyżki oleju, czosnek i sól; przykryć i proces przez 5-6 minut lub aż puree.
Wyłóż duży sitko z czterema warstwami gazy i umieść na dużej misce.
Wlać mieszaninę migdałów do przygotowanego Sitka; przynieś rogi tkaniny i związać sznurkiem, aby utworzyć torbę. Przechowywać w lodówce przez noc.
Wycisnąć dowolny płyn; usunąć gazę i wyrzucić płyn z miski.
Przenieść piłkę do pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia; spłaszczyć lekko do 6-in. koło.
Piec w temperaturze 200° przez 35-40 minut lub do jędrności. Super. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Na małej patelni, rozgrzać tymianek, rozmaryn i pozostały olej na średnim ogniu przez 2 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Mżawka na mieszaninie migdałów.