Mieszanka Warzywna I
Mieszanka warzywna I wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, cebulę, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mieszanka Warzywna, Mieszanka Warzywna, oraz Mieszanka Warzywna.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W dużej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj squash, cukinia, cebula, zielona papryka, i czosnek.
Saute, aż wszystkie warzywa są miękkie.
Dodaj pomidory z sokiem. Doprawić bazylią, oregano, solą i pieprzem.
Składniki przełożyć do szklanego naczynia do pieczenia.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku.
Posypać parmezanem i piec kolejne 10 minut.