Mieszanka Kawy Miętowej

Mieszanka Kawy Miętowej
Mieszanka kawy miętowej może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 1372 kalorii. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, miętowych cukierków, granulek kawy rozpuszczalnej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mięta Pieprzowa-Kawa Mokka, Mocha-Kawa Miętowa, oraz Kawa Z Lodami Miętowymi.

Instrukcje

1
Kawa
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść w hermetycznym pojemniku; na górze pokruszone cukierki. Wymieszaj mieszadłami z trzciny cukrowej i dołącz kartę podarunkową z instrukcją (patrz poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
3
Cukierki trzciny cukrowej mieszadła: kuchenka mikrofalowa 3/4 szklanki czekolady chipsy w małej kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na 50% mocy przez 1 1/2 minuty. Wymieszać czekoladę, aż będzie gładka; kuchenka mikrofalowa 20 więcej sekund, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj pozostałą czekoladę i mieszaj, aż będzie gładka. Ustaw miskę na patelni z gorącą wodą, aby czekolada była miękka, upewniając się, że woda nie miesza się z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
5
Zanurz prosty koniec każdej trzciny cukrowej w czekoladzie, aby ją pokryć; umieść na papierze woskowym, aby ostygł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
CzekoladaCzekolada
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
6
Połączyć 2 łyżki wymieszać z 1/2 szklanki wrzącej wody; dobrze wymieszać. Jedna porcja.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn