Mieszane warzywa z kiełbasą z indyka
Mieszane warzywa z kiełbasą z indyka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 23 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, oscar mayer naturalną nieutwardzoną kiełbasę z indyka, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa mieszana z kiełbasą i knedlami z mąki kukurydzianej, Sałatka z indyka / kurczaka z Kiwi i truskawkami w, oraz Sałatka z indyka z truskawkami, Kiwi i nerkowcami w sosie miodowo-sezamowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć zielenie, usuwając cały piasek.
Usunąć i wyrzucić twarde łodygi. Zielenie ułożyć w małych pęczkach; zwinąć.
Pokrój poprzecznie na szerokie paski.
Skracanie stopu na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 3 do 5 min. lub do kruchego-Delikatnego, często mieszając.
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać. Wymieszać z zielenią; dusić na małym ogniu 45 min. do 1 godziny lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.