Mieszane warzywa z gruszkami i pikantnymi orzechami pekan
Mieszane warzywa z gruszkami i pikantnymi orzechami pekan może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.8 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mielony pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mieszane warzywa z gruszkami, kozim serem, suszoną żurawiną i przyprawami Pekan, Zdrowe i pyszne: mieszane warzywa z gruszkami, pekanami, serem pleśniowym i miodowym sosem balsamicznym, oraz Gotowane gruszki z mieszaną zielenią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodaj orzechy, cukier i czerwoną paprykę; gotuj 4 minuty, stale mieszając.
W misce ubijamy sok i 4 kolejne składniki (przez 1 łyżkę oleju); dodajemy ser.
Połącz zielenie, rukolę i gruszki w misce.
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić.