Mielona wołowina z kędzierzawym jarmużem bogatym w wapń (bez jaj, bez glutenu, bez orzechów, bez soi)

Mielona wołowina z kędzierzawym jarmużem bogatym w wapń (bez jaj, bez glutenu, bez orzechów, bez soi)
Mielona wołowina z kędzierzawym jarmużem bogatym w wapń (bez jaj, bezglutenowy, bez orzechów, bez soi) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 356 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oz Tin fasoli aduki, czosnek, kędzierzawy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), oraz Wszystko-darmowe ciasteczka (bezmleczne, bezglutenowe, bez jaj, bez orzechów i bez cukru) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni i dodać cebulę i czosnek. Gotować delikatnie przez kilka minut, a następnie dodać marchew, pieprz, chilli i grzyby.Kontynuuj gotować przez kolejne kilka minut bez palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać seler, tymianek i wołowinę. Ponownie dobrze wymieszać i nadal gotować przez kolejne kilka minut.Na koniec dodaj pomidory, Wino i Marsalę i trochę przypraw. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować delikatnie przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
SelerSeler
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
3
Dodać fasolę aduki i jarmuż, dobrze wymieszać i gotować przez kolejne 10 minut lub aż jarmuż zostanie ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola AdzukiFasola Adzuki
JarmużJarmuż
4
Podawać z pieczonymi ziemniakami i innym zielonym warzywem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn