Mielona Wołowina Empanadas (Picadillo)

Mielona Wołowina Empanadas (Picadillo)
Przepis mielonej wołowiny Empanadas (Picadillo) jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 11g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Picadillo Cubano (Kubańskie Danie Z Mielonej Wołowiny), Kubańskie Picadillo: mielony gulasz wołowy z pomidorami oliwki i rodzynki, oraz Picadillo Empanadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać chuck mielonej wołowiny i gotować, aż rumiane, o 7 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4
Dodać oliwki, rodzynki, marchew i cebula i saute przez zaledwie kilka minut, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj przecier pomidorowy i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Wyłączyć ciepło i schłodzić do temperatury pokojowej przed napełnieniem empanadas.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
6
Nasmaruj dużą blachę do pieczenia za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania. Rozłóż jeden arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni. Za pomocą mąki wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na grubość 1/4 do 1/8 cala. Nożem Wytnij 4 równe kwadraty o wymiarach 4 1/2 na 5 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Dodaj 2 łyżki schłodzonej mieszaniny wołowiny do środka placu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Szczotkuj krawędź każdego kwadratu z myciem jajkiem i złóż, aby uformować Trójkąty. Zaciskaj krawędzie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Przenieść empanadas do przygotowanej blachy do pieczenia i szczotkować je z pozostałym mycia jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Piec na złoty kolor, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Parador Tempranillo z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo ma potężny profil owoców, charakterystyczny dla słonecznego i ciepłego sezonu wegetacyjnego. Wino przypomina klasyczną Ribera del Duero, ma jaskrawoczerwone owoce i fioletowe nuty, z kamienistym, klasycznie wytrawnym wykończeniem. Pierwszy rocznik z Winnicy dyliżansów.Mieszanka: 100% Tempranillo
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn