Mielona Wołowina Empanadas (Picadillo)
Przepis mielonej wołowiny Empanadas (Picadillo) jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 11g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Picadillo Cubano (Kubańskie Danie Z Mielonej Wołowiny), Kubańskie Picadillo: mielony gulasz wołowy z pomidorami oliwki i rodzynki, oraz Picadillo Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać chuck mielonej wołowiny i gotować, aż rumiane, o 7 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać oliwki, rodzynki, marchew i cebula i saute przez zaledwie kilka minut, aż zmiękną.
Dodaj przecier pomidorowy i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Wyłączyć ciepło i schłodzić do temperatury pokojowej przed napełnieniem empanadas.
Nasmaruj dużą blachę do pieczenia za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania. Rozłóż jeden arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni. Za pomocą mąki wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na grubość 1/4 do 1/8 cala. Nożem Wytnij 4 równe kwadraty o wymiarach 4 1/2 na 5 1/2 cala.
Dodaj 2 łyżki schłodzonej mieszaniny wołowiny do środka placu.
Szczotkuj krawędź każdego kwadratu z myciem jajkiem i złóż, aby uformować Trójkąty. Zaciskaj krawędzie widelcem.
Przenieść empanadas do przygotowanej blachy do pieczenia i szczotkować je z pozostałym mycia jaj.
Piec na złoty kolor, o 25 protokół.