Miejskie Kaboby
Miejskie kebaby mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 708 kalorii , 44 g białka i 52 g tłuszczu . Ten przepis służy 6 osobom. Za 2,27 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką masło, pieprz, sól czosnkową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 55% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy to „City Girl” Brown City Jambalaya , Best City Chicken i Ghost of the City .
Instrukcje
Nadziewaj wieprzowinę na małe drewniane patyki do szaszłyków.
Na talerzu wymieszaj mąkę, sól czosnkową i pieprz; zwiń kebaby w mieszance mąki, aż zostaną pokryte.
Na dużej patelni na średnim ogniu smaż kebaby na maśle i oleju, często obracając; odpływ.
Dodać bulion i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do miękkości.
Usuń kebaby i trzymaj w cieple. W razie potrzeby zagęść soki z patelni i podawaj z puree ziemniaczanym i kebabem.