Miecznik z sosem słodko-kwaśnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 46g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka liści laurowych, oregano, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Miecznik słodko-kwaśny, Sycylijska miecznik ze słodko-kwaśnymi warzywami, oraz Słodko-kwaśne grillowane Kaboby z miecznika dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce moczyć rodzynki w ciepłej wodzie przez 10 minut; odcedzić.
Dodaj cebulę, czosnek, orzeszki piniowe, kapary, liście laurowe, oregano i pokruszony pieprz i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać pomidory, doprawić solą i gotować, aż pomidory zostaną lekko rozbite, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodać rodzynki, ocet i cukier i gotować, mieszając, aż sos zgęstnieje, o 5 minut dłużej. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
W każdej z 2 średnich patelni podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk. Sezon miecznik z solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na zewnątrz i tylko gotowane przez, o 6 protokół. Łyżka sosu na talerze, top z miecznika i podawać.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.