Miecznik Panini z rukolą i cytryną Aioli

Miecznik Panini z rukolą i cytryną Aioli
Panini z miecznika z Arugulanem i cytryną Aioli może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1014 kalorii, 52g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.34 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, zioła prowansalskie, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest super. Miecznik Panini z Arugulanem i cytryną Aioli, Szaszłyki z miecznika z sałatką z rukoli, oraz Miecznik Polpette z rukolą Pistou są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w małej misce. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W przypadku Panini z miecznika: rozgrzej oliwę na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Gdy patelnia się nagrzewa, doprawiamy rybę solą i pieprzem. Przetrzyj zioła prowansalskie i mielony czosnek na całej rybie. Gotować ryby na patelni, aż tylko gotowane przez i złoty, o 2 do 3 protokół na stronę, w zależności od grubości ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MiecznikMiecznik
RybyRyby
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pokrój chleb na 4 kanapki, które dostosują się do wielkości fileta rybnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
RybyRyby
4
Pokrój chleb na pół, aby u góry i na dole kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
5
Spread cytryny Aioli na obu połówkach kanapki. Górną dolną połowę z garścią (około 1/2 szklanki) zieleni rukoli. Na wierzchu zieleninę z rukolą ugotowaną miecznikiem, a na kanapce pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
RukolaRukola
ZieloniZieloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
AioliAioli
ChlebChleb
CytrynaCytryna
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W11 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn