Miecznik Grillowany

Miecznik Grillowany
Grillowana miecznik jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz sos teriyaki, margarynę, steki z miecznika i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach, Grillowana Miecznik Dla Dwojga, oraz Miecznik Grillowany.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Marynować miecznika w sosie teriyaki przez 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
MiecznikMiecznik
3
Lekko olejowy ruszt grillowy. Steki z grilla, fastrygowanie często z roztopioną margaryną, przez 5 do 6 minut na stronę, lub aż ryby płatki łatwo widelcem. Doprawić czosnkiem w proszku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MargarynaMargaryna
StekStek
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W32 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn