Midnight Molten Brownie Cupcakes
Midnight Molten Brownie Cupcakes może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka jaj, masło, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Midnight Molten Brownie Cupcakes, Midnight Craving Cupcakes, oraz Midnight Snack Double Chocolate Fudge Wegańskie Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. obficie nasmaruj 12 filiżanek muffinek (2 3 / 4x1 1/4 cala). W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i masło odkryte na wysokie 45 do 60 sekund lub aż do stopienia i mieszaninę można mieszać gładko.
W dużej misce, ubić jajka i żółtka z trzepaczką lub mikserem elektrycznym do spienienia. Rezerwa saszetka syrop czekoladowy z brownie mix. Stopniowo ubić suche brownie mix do mieszaniny jaj, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać z roztopioną mieszaniną czekolady. Napełnij kubki muffin do połowy pełne mieszanki brownie; top każdy z 1/2 łyżeczki dekory. Top z pozostałą mieszaniną brownie.
Piec 10 do 12 minut lub do momentu ustawienia krawędzi, a temperatura wewnętrzna wynosi co najmniej 71°. nie przesadzaj. Centra będą miękkie. Fajne 2 minuty.
Poluzuj każdą babeczkę nożem; odwróć do góry nogami na żaroodporną tacę lub arkusz ciasteczek. Aby służyć, umieścić cupcake na talerzu; mżawka reserved syrop czekoladowy i top z dodatkowymi dekorami.