Michelle ' s Black-Eyed Peas jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako bardzo przyjazne dla budżetu danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka szynki, marchew, papryka jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas, oraz Black Eyed Peas.
Instrukcje
1
Umieść groszek w holenderskim piekarniku; dodaj wodę, aby pokryć 2 cale nad groszkiem. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Odcedzić groszek i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Przynieś bulion, 2 szklanki wody i szynki do wrzenia w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 1 godzinę.