Mi Tierra Biscochitos
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Mi Tierra Biscochitos może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 18 centów za porcję. Mieszanka nasion anyżu, smalec, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 25%. Podobne przepisy to Mi Tierra Biscochitos, Tosty Francuskie Nadziewane Casa Tierra, oraz Biscochitos.
Instrukcje
Umieść mąkę, proszek do pieczenia, sól, 1 1/2 szklanki cukru i nasiona anyżu w misce miksera elektrycznego i zmiksuj z małą prędkością.
Dodać smalec w małych partiach, zwiększając prędkość mieszania do średniej, aż smalec jest dobrze wbudowany. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj ubitych jaj i brandy.
Przykryć miskę plastikową folią i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Gdy ciastka będą gotowe do upieczenia, Rozgrzej piekarnik do 177°. uformuj ciasto na kawałki wielkości piłeczki do Ping-ponga.
Umieść 12 kulek na każdej z czterech arkuszy ciastek. Zanurz widelec w suchej mące i naciśnij kulki dwa razy, aby utworzyć krzyżowy wzór. Powstały plik cookie powinien mieć tylko około 1/4 cala wysokości.
Piec przez 12 minut lub aż krawędzie i dna są złotobrązowe.
Wyjąć z piekarnika. Używając szpatułki i łyżki, upuść upieczone ciasteczka jeden po drugim do mieszaniny cukru i cynamonu i delikatnie zwiń, aby pokryć. Odstawić do ostygnięcia.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition