Miętowe Sandies
Miętowe Sandies może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 50 i kosztuje 7 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, cukierki, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Sandies, Pecan Sandies, oraz Pecan Sandies.
Instrukcje
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, beat masło, cukier granulowany, i brązowy cukier, aż dobrze wymieszane. Ubić w jajku i wanilii, aż będzie gładka, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
W innej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszać lub ubić do mieszaniny masła, aż dobrze włączone. Wymieszać posiekane cukierki.
Upuść ciasto w porcjach 2-łyżeczka, 2 cale od siebie, na masle lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec ciasteczka w piekarniku 350, aż lekko rumiane, 8 do 10 minut; jeśli pieczenia więcej niż jedną patelnię na raz, przełącznik pozycji patelni w połowie pieczenia.
Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. Jeśli gorące ciasteczka zaczną pękać, wsuń cienką szpatułkę pod nimi, aby zwolnić; odstawić na patelni, aby ujędrnić, 2 do 5 minut, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.