Miętowe kotleciki

Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Peppermint Patties. Ten przepis jest dla 28 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy ma 208 kalorii , 2 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Za 25 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzięki temu przepisowi Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Ten przepis lubi 651 smakoszy i kucharzy. Mieszanka tłuszczu, ekstraktu z mięty pieprzowej, półsłodkich kawałków czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Kilku osobom naprawdę spodobało się to środkowoamerykańskie danie. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 2 godzin i 55 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Podobne przepisy to: Kotleciki miętowe , Frikadellen German Meat Patties i Kotleciki owsiane z ciecierzycy .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mleko skondensowane i ekstrakt z mięty pieprzowej. Ubij tyle cukru pudru, stopniowo, aby uzyskać sztywne ciasto, które nie będzie się już kleić. Uformuj kulki o średnicy 2,5 cm, a następnie umieść je na papierze woskowym i spłaszcz palcami, aby utworzyć kotleciki.
Pozostawić kotlety do wyschnięcia w temperaturze pokojowej na dwie godziny, przewracając je raz.
W średniej wielkości rondlu, na małym ogniu, rozpuść czekoladę z tłuszczem, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Zanurzać kotleciki, jeden po drugim, w czekoladzie, kładąc je na zębach widelca i zanurzając widelec w płynie.
Pozostawić do ostygnięcia na papierze woskowanym, aż stężeje.