Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 55 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, ziele angielskie, pietruszkę płaską i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip Grochowy Miętowy, Minty Mocha, oraz Todd ' s Minty Pea Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj wszystkieskładniki do połączenia.Przykryj folią i schładzaj co najmniej 1 godzinę, do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać piekarnik do 218°. uformować mieszaninę mięsa na 24 kulki (po około 3 łyżki każda).Ułóż na 2 arkuszach ciastekszlifowanych papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Piec 8 minut; kolei i bake10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki; podawać.