Miętowe ciasteczka sernikowe to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, maślankę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Miętowe Ciasteczka Sernikowe, Sernik Miętowy Brownies, oraz Ciasteczka Miętowe W Słoiku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować ciasto sernikowe, umieścić ser w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładki.
Dodaj mieszaninę mąki do mieszanki cukru brązowego; beat z małą prędkością tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Mąka Uniwersalna
10
Rezerwa 1/2 szklanki ciasta brownie.
11
Wlać pozostałe ciasto do kwadratowej patelni o przekątnej 9 cali pokrytej sprayem do gotowania. Starannie wlać ciasto sernikowe na wierzch; rozprowadzić równomiernie na brzegach. Dot sernik ciasto z reserved ciasto brownie. Obracaj dwie górne warstwy ciasta razem za pomocą końcówki noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Nóż
12
Piec w 350 przez 26 minut lub do góry jest ustawiony. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.