Mięta Pieprzowa Crescents
Peppermint Crescents może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 128 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, soli, ekstraktu z mięty pieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ciasto Z Mięty Pieprzowej Z Pasztecikami Bez Cukru York, Crockpot Peppermint Hot Chocolate / Peppermint Mocha Recipe, oraz Miętowe ciasto czekoladowe z polewą miętową maślaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać 2/3 szklanki cukru pudru, 1 łyżeczkę ekstraktu z mięty pieprzowej i sól, dobrze ubijając. Stopniowo dodawać mąkę, ubijając aż do wymieszania.
Ciasto podzielić na 3 porcje; każdą porcję podzielić na 12 sztuk.
Zwiń każdy kawałek w 2-calowy dziennik, zakrzywione końce, tworząc półksiężyc.
Umieść crescents 2 cali od siebie na lekko nasmarowanych blach do pieczenia.
Piec w 325 przez 15 do 18 protokół lub do lekko rumiane. Fajne 5 minut. Ciepłe ciasteczka ostrożnie zwijamy w przesianym cukrze pudrze. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Wymieszaj mleko, pozostały 1 szklankę cukru pudru i pozostały 1/4 łyżeczki ekstraktu do uzyskania gładkiej konsystencji.
Skropić ciasteczka lukrem i posypać zmiażdżonymi cukierkami, delikatnie naciskając. Przechowywać w szczelnych pojemnikach.