Miękka Polenta z Mascarpone

Miękka Polenta z Mascarpone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj miękkiej polenty z Mascarpone. Ten przepis służy 8. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 315 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, pietruszkę, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śniadanie Polenta Z Figami I Mascarpone, Duszone Żeberka Z Mascarpone Polenta, oraz Kremowa Biała Polenta z pieczarkami i Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
2 łyżki masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać wywar z kurczaka i gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
4
Powoli ubijaj polentę. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj, często mieszając, aż polenta będzie gęsta, około 2 godzin (w razie potrzeby dostosuj konsystencję z wodą lub wywarem).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Zdjąć z ognia i ubić mascarpone, parmezan i pozostałe 4 łyżki masła. Doprawić solą i pieprzem i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
MascarponeMascarpone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Zdjęcia Jim Franco
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn