Merguez z Purée z ciecierzycy i konfiturą z bakłażanów
Merguez z przecierem z ciecierzycy i dżemem z bakłażana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś liście rukoli, dżem z bakłażana, przecier z ciecierzycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree z ciecierzycy z sałatką z kopru włoskiego, Bruschette z przecierem z ciecierzycy i rukolą, oraz Hummus (przecier z ciecierzycy i tahini) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kiełbasy na szaszłyki, jeśli używają cewek.
Rozgrzać grill do średnio-niskich (300 do 35
i gotować kiełbaski, obracając w razie potrzeby, aż równomiernie rumiane na zewnątrz i gotowane przez całą drogę, o 15 protokół.
Opłucz ziele mniszka lekarskiego. Ułożyć na dużym talerzu z grillowaną kiełbasą.
Podawać z czystym i dżemem.
* Znajdź merguez w sklepach mięsnych. Jeśli nie możesz znaleźć zwiniętych kiełbasek, kup poszczególne linki, planując na 5 uncji. na osobę.