Meltable Vegan Muenster

Meltable Vegan Muenster
Meltable Vegan Muenster może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 416 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, karagen w proszku, odżywcze płatki drożdżowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Meltable Mozzarella Vegan Cheese Alternative, Chleb Muenster, oraz Muenster makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w blenderze. Proces aż do gładkiej i kremowej, od czasu do czasu zatrzymując się, aby zeskrobać słoik blendera i przesunąć mieszaninę w kierunku ostrzy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszaninę do ciężkiego średniego rondla.Gotować na średnim ogniu, mieszając prawie stale trzepaczką do drutu, aż będzie bardzo gładka, gruba, lepka i błyszcząca, od 3 do 5 minut. Ważne jest, aby gotować, aż pojawi się oczywisty połysk, lub ser nie topi się dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Wlać mieszaninę do szklanej lub niereaktywnej formy metalowej i wygładzić wierzch.
4
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia w temperaturze pokojowej.Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny, aż firma.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn