Melon Ice Candy

Melon Ice Candy
Melon Ice Candy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, odparowanego mleka, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Allrecipes ma 22 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Rock Candy Jello Shooters Z Midori Melon Sour, Chłodnica świeżego melona (agua De Melon), oraz Żółty Melon Muscatel (Sałatka Z Melona) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać kantalupę, odparowane mleko, wodę i cukier w dużym dzbanku, mieszając aż do połączenia. Przechowywać w lodówce przez 10 minut. Podziel rozdrobnioną kantalupę i płyn na formy i zamrozić do twardości, około 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
KantalupaKantalupa
CukierCukier
WodaWoda
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia9
Magazyn