Melasa-i-imbir-Glazurowana marchewka

Melasa-i-imbir-Glazurowana marchewka
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Melasa-i-imbir-Glazurowana marchew może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, brązowy cukier, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ocet Sherry i melasa Glazurowana marchewka, Ocet Sherry-Melasa-glazurowana marchewka, oraz Glazurowana marchewka i imbir dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz marchewki i pokrój je na ukos (pod kątem około 45 stopni) na kawałki o grubości 1/2 cala (powinieneś mieć około 10 filiżanek). Napełnij duży garnek osoloną wodą i zagotuj. Gotować marchew aż po prostu miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż. (Jeśli do przodu, odsączyć marchewki i ostudzić w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MarchewMarchew
3
Odcedzić i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy, aby zakończyć przepis.) Włożyć marchew do garnka na średnim ogniu i dodać masło, cukier, melasę i imbir. Gotować, aż marchewki są rozgrzane przez i szkliwione, o 5 protokół. Dobrze doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
MelasaMelasa
MarchewMarchew
MasłoMasło
ImbirImbir
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Serw.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn