Melasa-Grillowana Polędwica Wieprzowa

Melasa-Grillowana Polędwica Wieprzowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Melasa-Grillowana Polędwica wieprzowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać ocet jabłkowy, musztarda dijon, polędwiczki wieprzowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z grilla z melasą z granatu, Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym, oraz Cydr-Melasa Polędwica wieprzowa z gruszkami.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki i zmiksuj polędwiczki. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
2
Gotować, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 stopni do 400 stopni) 20 minut lub aż termometr mięsa włożony do najgrubszej części rejestruje 160 stopni, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn