Melasa - Balsamiczny Stek Kabobs Z Zielonymi Pomidorami

Melasa - Balsamiczny Stek Kabobs Z Zielonymi Pomidorami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj melasy-balsamicznych steków Kabobs z zielonymi pomidorami. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz ocet balsamiczny, pomidory, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Melasa - balsamiczne Kaboby wieprzowe z zielonymi pomidorami i śliwkami, Kawa i Chipotle-potarty stek Kabobs z sosem Melasowym Stout Pan, oraz Balsamiczny Rozmaryn Stek Kabobs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drewniane szaszłyki namoczyć w wodzie na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Wątek stek i dalej 3 składniki na przemian na szaszłyki, pozostawiając 1/4 cala odstęp między kawałkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Posyp kabobs przyprawioną solą i pieprzem. Wymieszać melasę i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MelasaMelasa
OcetOcet
4
Kaboby grillowe, przykryte pokrywą grilla, 4 minuty z każdej strony. Podlewać połową mieszanki melasy i grillować 2 minuty. Skręcić, baste z pozostałą połową mieszanki melasy, i grill 2 Więcej minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Darioush Signature Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 69 dolarów.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn