Meksykańskie Murzynki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Meksykańskie Brownies spróbować. Na 62 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz chipsy z czekolady mlecznej, czekolady, masła i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Meksykańskie Murzynki, Meksykańskie Murzynki, oraz Meksykańskie Murzynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. linia 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z folią, rozciągając folię na boki. Wymieszaj niesłodzoną czekoladę i masło w dużym rondlu na małym ogniu, aż stopią się i będą gładkie. Fajne 5 minut.
Ubij cukier, cynamon i sól.
Ubijamy jajka, po 1 na raz, potem waniliowe. Nadal ubijać, aż ciasto będzie gładkie, o 2 protokół.
Dodać mąkę i ubijać aż do wymieszania. Wymieszać z czekoladą.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni, wygładzając powierzchnię.
Piec, aż tester włożony do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami dołączonymi, o 35 protokół. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu.
Cukier, śmietanę i masło ubić w małym rondlu na małym ogniu, aż mieszanina będzie gładka i zagotuje się.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Fajne 10 minut.
Ubijać, aż będzie wystarczająco gęsta, aby się rozłożyć.
Odstawić do zestawów topping, około 1 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić.)
Używanie folii jako pomocy, życie brownie z patelni.
Brownie pokroić na 16 kwadratów.
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.